Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă oribilă într-un sat din Iaşi. Dascălul bisericii şi-a bătut soţia şi i-a dat foc

Your browser doesn't support HTML5 video.

O crimă înfiorătoare s-a petrecut într-o comună din Iaşi. Un bărbat de 50 de ani este acuzat că şi-a ucis soţia cu doi ani mai tânără, din cauză că femeia ar fi băut şi nu făcuse curat în casă.

Bărbatul a bătut-o, a stropit-p cu benzină şi i-a dat foc. Înainte să moară, ea a agonizat ore în şir. Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Incidentul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, în comuna Ciorteşti. Martorii spun că bărbatul se certă în curte cu soţia lui, moment în care a lovit-o violent şi i-a provocat răni. A dus-o apoi în casă, unde la scurt timp a început să o bată din nou.

A doua zi femeia s-a stins, iar bărbatul a sunat la 112. Criminaliştii au cercetat zona şi au găsit o sticlă cu substanţa inflamabilă. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus la audieri, fiind acuzat de omor calificat. Din primele cercetări, autorităţile spun că victima a decedat în urma loviturilor crunte. Medicii legiştii vor stabili care a fost cauza decesului.

Scandalul a avut loc în curtea casei, iar unul dintre vecini a văzut totul. El spune că a încercat să intervină, însă bărbatul i-ar fi spus să-şi vadă de treabă. După ce a auzit că femeia a decedat omul a rămas în stare de şoc.

Citește și
ambulanta
Și-a ucis fratele cu parul, din cauza unei moșteniri. Crima a avut loc sub ochii familiei

„Am văzut când i-a dat cu parul şi a căzut jos. A plecat şi când s-a întors a prins-o şi a băgat-o în casă, de acolo nu mai ştiu. Nu a fost violent cu alţii"

Rudele au venit astăzi la Iaşi şi se pregătesc de înmormântare. Nici lor nu le vine să creadă că omul a făcut aşa ceva şi aşteaptă rezultatul anchetei. "Era dascăl aici cu preotul în sat. Îl găseam, ori era la slujbă, ori acasă. Nici nu ştiu ce să cred. Nu ştiu, versiuni sunt multe.”

Bărbatul este acuzat de omor calificat, ia dacă va fi găsit vinovat risca să stea după gratii 25 de ani sau chiar mai mult.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult