Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă oribilă din gelozie. Un bărbat aproape că și-a decapitat iubita după o ceartă

Un bărbat de 27 de ani din Path, Australia, aproape că și-a decapitat iubita din gelozie, după o ceartă legată de paternitatea copilului lor. 

Fayiah Carlos, în vârstă de 27 de ani, va petrece cel puțin 19 ani în închisoare după ce și-a înjunghiat prietena, pe Christine D'Cruz, în vârstă de 19 ani, de peste 35 de ori în gât și în cap.

În acea zi, bărbatul consumase droguri, somnifere și băuturi alcoolice, relatează DailyMail.

Cei doi aveau o relație de aproximativ doi ani, timp în care familia fetei a transmis că a observat deseori vânătăi și răni pe corpul fetei. Cu două săptămâni înainte de crima oribilă, mama victimei chiar obținuse un ordin de restricție împotriva criminalului.

Curtea Supremă a Australiei de Vest a transmis că după o ceartă puternică bărbatul și-a pierdut controlul și a început să o înjunghie.

Citește și
milionar
Fiul unui cunoscut om de afaceri, găsit mort. Ar fi fost ucis de cel mai temut cartel

După incindent, bărbatul a mers să doarmă, în timp ce trupul fetei parțial decapitat zăcea acoperit într-o pătură în baie.

Carlos a mărturisit crima și acum este condamnat la închisoare.

Instanța a transmis că bărbatul a suferit de o „tulburare delirantă indusă de substanțe toxice” în momentul în care a comis crima.

Judecătorul Joseph McGrath a descris atacul drept un „act spontan de violență”, în care Carlos a înjunghiat-o pe Christine în cea mai vulnerabilă parte a corpului.

Acum, copilul celor doi se află în custodia bunicilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult