Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă macabră în Iași. Un bărbat și-a ucis concubinul după ce ar fi consumat alcool

Este anchetă la Iași, după ce un bărbat a fost găsit mort în apartament. Inițial, vecinii au fost cei care au chemat poliția, deranjați de zgomotele puternice și muzica dată la maximum.

 

 Partenerul victimei a fost audiat, iar anchetatorii fac cercetări, deocamdată, pentru moarte suspectă.

Vecinii spun că nu a fost prima dată când cei doi s-au certat

 

Apelul la 112 s-a făcut, duminică seară, în jurul orei unu. Mai multe echipaje de Poliție au fost chemate în cartierul Tudor Vladimirescu, după ce vecinii s-au plâns de țipetele care se auzeau dintr-un apartament în care locuiau doi bărbați. Cei doi, victima de 36 de ani și partenerul său, de 24 de ani, ar fi avut o relație amoroasă, iar duminică ar fi consumat alcool și s-ar fi certat.

Vecină: „Au fost trei mașini de Politie și cică a căzut omul ăla, l-a împins jos și a căzut, și a murit. Doar ce am văzut-o pe aici, pe la scara blocului. Am înțeles că prostituție. Da. Da, lumea de aici, din bloc, îl știa toată lumea că este travestit. Nu se băga în seamă cu nimeni. Am înțeles că a fost o ceartă. De obicei, e scandal la blocul asta. Aici, noaptea, nu ai cum să circuli”.

Citește și
militar francez
Militar francez găsit mort într-un hotel din București, înjunghiat cu o foarfecă în gât. Anchetatorii nu exclud o crimă

Vecin: „A fost gălăgie, s-a țipat. Da, se întâmplă destul de des să fie gălăgie. Da, se cearta între ei și muzică, e gălăgie în general aici. În general sunt scandalagii, dar m-am obișnuit și nu prea ies. În general e plin de Poliție aici, e ca a doua secție în zonă”.

Vecinii spun că nu ar fi prima dată când cei doi bărbați s-ar fi luat la bătaie.

Vecin: „Mai gălăgioasă. Da, și de acolo și de aici. De vreo două, trei ori”.

Consumul excesiv de alcool, pe fond de gelozie, poate duce la comiterea unor gesturi extreme, spun psihiatrii.

Raluca Prepeliță, psihiatru: „Sentimentul de gelozie poate duce și la crimă, mai ales dacă este ceva mai din spate prezent în relația de cuplu, alcoolul și drogurile modifică comportamentul. Aceste manifestări fizice se transformă într-o violență extremă, care duce, într-un final, la decesul partenerului”.

Potrivit anchetatorilor, pe trupul bărbatului, medicii legiști au găsit mai multe leziuni, vechi și noi. Victima era desfigurată de lovituri în urma ultimei bătăi. Partenerul victimei a fost ridicat de Poliție, audiat, apoi lăsat să plece acasă. Dosarul de moarte suspectă a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult