Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătută, violată și ucisă. O femeie de 95 de ani din Brăila a fost găsită decedată în propria casă. Suspectul este recidivist

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șir de orori s-au petrecut în casa unei femei de 95 de ani din orașul Ianca, județul Brăila.  

Fiul ei a găsit-o duminică seară fără suflare, dezbrăcată și plină de vânătăi. În urma cercetării la fața locului polițiștii au stabilit că victima a fost violată și apoi ucisă.

Suspect este un individ de 35 de ani care a mai stat în închisoare pentru crimă.

Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Alarma a fost dată seara trecută de unul dintre fiii victimei, un bărbat de 68 de ani. Întreaga comunitate din oraș a fost șocată să afle că femeia, care nu supărase niciodată pe nimeni și, la 95 de ani, era încă puternică și lucidă, a fost ucisă.

Robert Teiș, strănepotul victimei: „Eu abia procesez informația, gândiți-vă! Creierul meu nu gândește treaba asta. Adică în loc să moară de moarte bună, la 95, 96 de ani, să vii să-i...E o atrocitate ce s-a întâmplat".

Citește și
bebeluș
Bebeluș de un an, găsit mort în casă după ce a înghițit droguri. Ce a dezvăluit autopsia

Încă de când au văzut primele semne anchetatorii au bănuit că femeia a fost și violată, iar suspiciunea a fost confirmată apoi de specialiștii de la Serviciul de Medicină Legală Brăila.

În scurt timp a fost identificat un suspect, un recidivist din aceeași localitate. Vecinii însă nu au auzit nimic, chiar dacă locuința femeii este la strada principală din oraș.

Casa în care s-a petrecut nenorocirea se află chiar la Drumul Național 2B, care face legătura între Brăila și Buzău. Individul de 35 de ani a pătruns spărgând cu o cărămidă una dintre ferestre.

Femeie: „Dumneaei venea vara. Că în perioada de iarnă o lua nora la Brăila. Și cred că e venită acum, de curând, de două săptămâni, trei. Nepotul venea tot timpul. A fost cadru militar. E pensionar băiatul. A fost prin Afganistan".

Vecină: „A intrat cineva peste ea. Când am auzit am rămas tablou. Cu o zi în urmă voiam să mă duc pe la ea. Și scria mereu `Nu mai vii, nu mai vii`. `N-am putut tanti Ioana să mai vin`. De ani de zile locuiește singură".

Cel care a batjocorit-o și i-a luat viața a fost închis în 2014 pentru o altă crimă: l-a ucis pe fostul partener al mamei sale. A fost condamnat la 12 ani de închisoare, dar, după mai puțin de opt ani, în decembrie 2021, a fost eliberat pentru bună purtare.

Elena Ostache, inspector IPJ Brăila: „În urma căutărilor efectuate polițiștii l-au condus la sediul poliției pentru audieri".

Individul a fost capturat într-un tren în gara din Mizil. Acum este încă la audieri, cercetat pentru omor calificat și viol.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult