Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă în Satu Mare. Un bărbat și-a ucis soția, după ce ea a spus că divorțează

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă îngrozitoare în Satu Mare. După o căsnicie de o viață, un bărbat de 55 de ani și-a ucis fără milă soția.

Sătulă de certuri și bătai, femeia și-a luat inima în dinți și i-ar fi spus că vrea să divorțeze.

Vestea l-a scos însă din minți pe bărbat, care a atacat-o cu un cuțit. Vecinii ar fi auzit scandal, dar nimeni nu a sunat la 112.

Psihologii spun că vestea despărțirii și aburii alcoolului pot declanșa reacții extrem de violente. Cei doi soți locuiau în localitatea Tășnad. În ultima discuție, femeia i-ar fi spus bărbatului că a depus deja actele de divorț și că este decisă să pună capăt căsniciei. Numai că soțul nu ar fi suportat acest gând. Și-a pus la pământ partenera cu mai multe lovituri de cuțit. Fratele victimei a fost cel care a găsit-o fără suflare.

Fratele victimei: „Era în cameră, căzută jos. Am fugit și vecinul a dat telefon după salvare. Prea târziu. Era tânără...”

Citește și
carabinieri
Badantă româncă, suspectată că a legat și ucis un bătrân de 89 de ani în Italia

Vecin: „A depus divorțul și din cauza aia a fost ultimul scandal. A venit fratele să-mi spună și atunci am sunat după salvare”.

Localnicii sunt șocați de gestul individului, deși știau că au probleme. Cei doi aveau copii și chiar nepoți, toți la casa lor.

Vecină: „O femeie foarte harnică, doar ea lucra. De când s-a căsătorit, o viață întreagă a stat doar în scandaluri și în bătăi. A amenințat-o că dacă face ceva, vai de capul ei”.

Vecin: „Am tremurat cum am auzit. A fost agresiv bărbatul, tare agresiv”.

La sosirea salvatorilor, femeia era grav rănită în abdomen și nu a mai putut fi salvată.

Marius Iancu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare: „O persoană de sex masculin, prin mai multe lovituri de cuțit, și-a omorât soția în locuința personală. Se administrează probe în continuare”.

Psihologii spun că acesta e un caz de pierdere a controlului, cauzat de vestea divorțului, pe fondul consumului de alcool.

Gabriela Groza, doctor în psihologie judiciară: „Poate să fie ceva neașteptat, ceva pentru care nu vede soluții în viitor și e mai bine orice, dar nu acea variantă, decât cea pe care o propune cel din fața ta, adică despărțirea, de exemplu. De foarte multe ori, violența în familie este asociată cu consumul de alcool”.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult