Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crima din Vama Veche. Turistul din Galaţi ar fi fost ucis de 4 adolescenţi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei patru adolescenți bănuiți că ar avea legătură cu moartea bărbatului în vârstă de 34 de ani găsit în Vama Veche au fost audiați în noaptea de sâmbătă spre duminică. Dar deocamdată împotriva lor nu au fost formulate acuzații oficiale.

Victima este din Galaţi şi a ajuns pe litoral în vacanţa de 1 mai. La finalul ei s-a hotărât să mai rămână câteva zile pentru că era vreme frumoasă. Se pare că, în zonă, îşi făcuse şi câţiva amici şi, ca să nu mai dea banii pe cazare, dormea într-un autobuz abandonat la 50 de metri de plajă şi zona cu terase.

Vineri arr fi invitat acolo 4 adolescenţi de 17 ani ani: două fete şi doi băieţi - împreună cu care a consumat alcool. Apoi - în împrejurări încă neclare - între ei s-a pornit o ceartă - iar turistul a fost găsit mort sâmbătă.

După ce au plecat de la autobuzul abandonat, cei patru adolescenţi s-au urcat într-un taxi - a povestit un martor. Poliţiştii din Mangalia le-au luat urma şi sâmbătă după-amiază i-au dus la secţie.

La audieri, suspecţii au fost incoerenţi în declaraţii. Cei patru tineri au fost transportaţi la spital unde le-au fost recoltate probe de sânge. Există suspiciune ca pe lângă alcool au consumat şi substanţe interzise."

Citește și
tanar sua
Și-a împușcat mortal iubita și apoi și-a rugat prietenii să mintă pentru el

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult