Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actriță moldoveancă ucisă de iubit după ce a devenit mamă. Mărturiile rudelor

Your browser doesn't support HTML5 video.

O crimă urmată de sinucidere a provocat un val de emoție la Chișinău. Anastasia Cecati, model, cântăreață și actriță, cunoscută în cercurile mondene din Republica Moldova, a fost ucisă de iubitul ei.

Imediat după gestul ireparabil, bărbatul și-a luat viața. Cei doi aveau o fetiță, abia născută. Actrița de 31 de ani a avut o apariție minoră și în popularul serial "Las Fierbinți".

Crima înfiorătoare a fost comisă într-un bloc din Chișinău. Anastasia Cecati s-ar fi certat cu iubitul ei, un dentist în vârstă de 34 de ani. Disputa a degenerat și bărbatul a atacat-o cu un cuțit. După ce și-a dat seama ce făcuse, s-a aruncat de la etajul al șaptelea. Polițiștii au găsit apartamentul închis pe dinăuntru. De dincolo de ușa, se auzea plansul unui bebeluș.

Natalia Stați, Purtător de cuvânt, Poliția Capitalei: "A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a descarcera ușa."

În apartament a fost găsit trupul neînsuflețit al Anastasiei Cecati. Într-o altă cameră, plângea fetița ei de trei săptămâni. Copila a fost dusă la spital, urmând că ulterior să se decidă cui îi va fi încredințată. Vecinii nu îi cunoșteau pe cei doi.

Citește și
crima, inchisoare pe viata, maramures
Crima pentru care doi frați din Maramureş au primit închisoare pe viață

În schimb, rudele femeii au povestit că bărbatul mai avea o familie, iar asta provoca neînțelegeri frecvente în cuplu.

Anastasia Cecati și-a început cariera în modelling la vârsta de 16 ani. A pozat pentru coperta unor reviste cunoscute precum GQ, Playboy sau Maxim. Tânăra a petrecut o scurtă perioadă de timp și în București, unde a apărut printre altele în serialul Las Fierbinți. În ultima perioada, Anastasia Cecati avea proiecte în Dubai.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult