Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crima care i-a șocat pe localnici. Un bărbat și-a ucis mama în bătaie: ”M-a enervat”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O crimă înfiorătoare s-a petrecut într-un sat din județul Iași.

O femeie de 69 de ani a sfârșit sub o ploaie de lovituri, iar unicul său copil a mărturisit că el i-ar fi luat viața pentru că s-a enervat. Individul, abia externat de la psihiatrie, s-ar fi supărat că femeia nu-i dă bani pentru tigări și băutură. Vecinii sunt cei care au alertat Poliția. Crima s-a petrecut în Răducăneni, județul Iași. Femeia se afla în gospodărie, când fiul său de 49 de ani a început s-o lovească. Chiar el le-a mărturisit vecinilor că a bătut-o până și-a dat ultima suflare. Omul fuseste externat cu doar câteva ore înainte dintr-un centru de boli mintale.

Femeie: ”Am văzut poliție, am văzut ambulanță. Ăștia când au venit, dânsa era moartă.” Femeie: ”Se jeluia tot timpul de feciorul ei că o bate, că face panaramă, că îi sparge geamurile.” Bărbatul și-ar fi ucis mama seara. Abia spre dimineață le-a spus vecinilor ce grozăvie a făcut.

Bărbat: ”A strigat la mine la gard. A spus că maică-sa e moartă. ”Măi, e moartă sau ai omorât-o tu?” A zis că ”am omorât-o eu”. ”Pai de ce ai omorât-o, mă?”. ”Păi m-a enervat.”

Femeie: ”Dar cu câtă cruzime a putut să o omoare pe mamă-sa. Nu a anunțat decât dimineața, la 6.”

Citește și
accident
O mamă a cinci copii a fost omorâtă pe trecerea de pietoni, în Târgoviște. Ce s-a întâmplat cu șoferul

Medicii legiști spun că moartea bătrânei a fost extrem de violentă. Fiul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Mihaela Apostol, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași: ”Inculpatul a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, medicii specialiști concluzionând că a avut discernământul păstrat la momentul comiterii faptei cercetate.” Bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare, daca va fi găsit vinovat pentru omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult