Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crima care a scandalizat o întreagă comunitate. Tânăr înjunghiat din greșeală, după ce a fost confundat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moartea unui tânăr a revoltat o întreagă comunitate din județul Iași. Băiatul de 22 de ani a fost prins la mijloc, într-un conflict, și înjunghiat din greșeală.

Cel acuzat acum de uciderea lui l-a confundat cu o persoană  cu care ar fi avut o răfuială mai veche. Primele date din anchetă și mărturiile oamenilor dau de înțeles că agresiunea s-ar fi sfârșit oricum cu un atac sângeros.

Alarma s-a dat în comuna Ţibana, aproape de miezul nopţii. Totuși, agresiunea s-a produs în jurul orei 22. Băiatul care a fost omorât din greşeală venea împreună cu un prieten de la o petrecere de cununie.

Maria Beleuță, mama tânărului mort: "L-a confundat cu cineva, nu ştiu. Voia pe altcineva, l-a confundat, nu ştim exact cum. Ne-a anunţat o nepoată că a dat cineva peste el acolo".

Tânărul a fost lovit mișelește. Potrivit anchetatorilor, agresorul a ieșit brusc dintr-o curte și a sărit la el cu cuțitul. Lovitura a fost fatală. Două echipaje medicale, unul de la Ambulanţa şi altul de la SMURD, au încercat să-l salveze.

Citește și
Spaniolul bănuit de uciderea iubitei românce însărcinate a fost eliberat pe cauțiune. Indignare în comunitatea din Valencia
Spaniolul bănuit de uciderea iubitei românce însărcinate a fost eliberat pe cauțiune. Indignare în comunitatea din Valencia

Neculai Pralea, purtător de cuvânt SAJ Iaşi: "L-au găsit inconştient, în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare până la sosirea unui echipaj cu medic de la SMURD, dar din păcate a decedat".

Mihaela Apostol, prim-procuror PT Iaşi: "Inculpatul de 38 a ieşit din curtea casei sale, confundând victima cu o altă persoană cu care se afla în conflict şi a înjunghiat victima".

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, poate primi o pedeapsă cu închisoarea de până la 20 de ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult