Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crăciun negru pe șoselele din România. În ce stare este fostul ministru Chițoiu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fostul ministru al Economiei Daniel Chițoiu a fost adus joi seara târziu, la spitalul Floreasca din Capitală, cu o ambulanță, în urma producerii accidentului din comuna Zamfirești.

Medicii au constatat, pe baza foii de observație primită de la medicii care au ajuns primii la fața locului în județul Argeș, că fostul ministru are traumatisme toracice și că se impun investigații suplimentare: radiografii și tomografii.

Așa că Daniel Chițoiu va rămâne internat la spitalul Floreasca, până când medicii vor decide că poate fi externat în siguranță.

Unul dintre polițiștii care au fost la locul accidentului a declarat că, deocamdată, nu se poate spune imediat după producerea impactului a cui a fost vina.

Pe de altă parte, se poate spune că România a avut parte de un Crăciun negru pe toate șoselele. În ultimele 3 zile au murit 27 de oameni, iar alți 45 au fost răniți.

Citește și
accident gard
Accident spectaculos în județul Dâmbovița. O mașină aruncată în gardul unei case

Potrivit statisticilor oficiale, în fiecare din aceste zile au murit de două ori mai mulți oameni decât în zilele obișnuite. Aproape 10 oameni au murit pe șoselele României în fiecare zi, față de 5, cât arată statisticile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult