Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coșmarul trăit de femeia bătută în spălătorie de fostul iubit. Bărbatul nu a fost chemat nici acum la Poliție

Your browser doesn't support HTML5 video.

O înregistrare șocanta, postata de un individ pe o rețea socială, scandalizează opinia publică.

Cu descrierea cinică "Așa sunt eu", un bărbat din Ilfov a făcut publice imagini în care este filmat cum lovește cu sălbăticie o femeie care i-ar fi fost iubită.

Mai grav este că deşi victima a obţinut un ordin de restricţie, el ar fi continuat să o terorizeze fără să fie deranjat de poliţie. 

Imaginile au fost surprinse într-o curățătorie de haine din Domnești, Ilfov. În clip se vede cum un bărbat se năpustește cu pumnii și picioarele asupra unei femei, iar aceasta se prăbușește pe jos.

Este vorba de o femmeie de 32 de ani, proprietara spălătoriei, iar agresorul este un bărbat cu care aceasta a avut o relație.

Imediat după incident, femeia a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns Ambulanța și Poliția, dar bărbatul plecase deja.

Deși a trecut o lună de la incident, până acum agresorul nu a fost chemat la poliție. Reprezentanții Poliției din Ilfov au spus că nu au făcut acest lucru pentru că nu au primit o reclamație scrisă.

De frica agresorului, femeia a plecat din țară, dar a reușit să obțină un ordin de protecție, care a fost încălcat de agresor. Bărbatul i-a trimis mai multe mesaje, între care și amenințări cu moartea.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult