Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coșmarul prin care au trecut trei frați. Erau folosiți ca „obiecte sexuale” la petreceri

Un băiat de 10 ani și surorile sale în vârstă de patru și șapte ani au fost transformați de familie în „jucării sexuale”.

Copilul din sud-estul Franței și-a făcut curaj să le povestească profesorilor săi despre coșmarul la care a fost supus de mamă, tatăl vitreg, bunic, mătușă și unchi, timp de doi ani.

Băiețelul a povestit că familia organiza petreceri private, la care își invitau prietenii ca să îi abuzeze pe cei trei copii, informează Metro.

După ce informațiile au ieșit a iveală, 10 persoane cu vârste între 30 și 65 de ani din localitățile Chambery și Bougoin Jallieu au fost arestate.

„Au decis cu toții să nu răspundă la nicio întrebare la audieri, astfel că vor fi făcute noi investigații”, a declarat procurorul Eric Vaillant.

Citește și
Svein Ludvigsen
Un fost ministru norvegian, pus sub acuzare pentru că ar fi abuzat sexual 3 azilanţi

Unchiul și bunica au fost arestați pentru viol, agresiune sexuală și violență.

Începând din vara lui 2016, copiii au fost supuși unor tratamente de nedescris. Acestea s-au intensificat când mama lor și-a cunoscut noul partener.

Cei trei copii au fost luați în custodia autorităților.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult