Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ipoteza anchetatorilor privind moartea copilului de 2 ani din Suceava, găsit mort pe câmp

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ancheta privind moartea băieţelului de 2 ani şi 4 luni, din Suceava, găsit sâmbătă îngheţat pe un câmp, la 100 de metri de graniţa cu Ucraina, înaintează destul de greu.

Copilul dispăruse de vineri seară de-acasă şi peste 200 de oameni au fost implicați în misiunea de căutare. Sătenii se tem că a fost răpit şi abandonat. Însă cauza morţii pare a fi hipotermia: abia luni dimineaţă medicii legişti vor da un verdict.

Peste 200 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi localnici l-au căutat pe băieţel:

"Peste 200 de persoane l-au căutat. Au fost vreo 20 de maşini de poliţie. Nu ştiu, dar nu cred că a putut ajunge de unul singur până aici”, a spus un localnic.

Mama băieţelului spune că l-a lăsat împreună cu surioara lui doar câteva minute, timp în care ea s-a dus să taie lemne.

Citește și
copil, disparut, suceava,
Copilul găsit mort în Suceava. Localnicii susţin ipoteza că a fost răpit şi abandonat

"Fetiţa era în casă, apoi a ieşit şi ea afară. Băiatul a ieşit şi el după fată. Cât m-am uitat după ei, se jucau prin curte", spune mama.

"Am văzut băieţelul că pleca încolo singur şi plângea. Cam după vreo 10 minute, tatăl lui m-a întrebat dacă nu am văzut un băiat. I-am spus că l-am văzut mergând la deal", spune o vecină.

De atunci, copilul nu a mai fost văzut de nimeni până sâmbătă după amiază, când poliţiştii i-au găsit trupul neînsufleţit.

Medicii legişti vor stabili luni cum a murit copilul. Poliţiştii susţin că la o examinare sumară nu au constatat urme de violenţă pe corpul băieţelului şi presupun că a fost răpus de frig.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult