Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copilă de 6 ani din Maramureș, abuzată sexual de ambii părinți. Le-au ademenit și pe prietenele ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste strigătoare la cer în județul Maramureș, unde o copilă de numai 6 ani a fost abuzată sexual de ambii părinți. Mai mult, cei doi au fotografiat și alte trei prietene ale fetiței în ipostaze indecente.

Totul a ieșit la iveală după ce tatăl uneia dintre victime a aflat ce se petrecea în casa familiei unde fetele se întâlneau pentru a se juca.

Inițial, cei doi soți din localitatea Cicârlău au fost reținuți după ce un prieten de familie a povestit polițiștilor că fiica lui cea mică ar fi fost fotografiată în ipostaze intime.

După ce în locuința lor au fost găsite mai multe poze, dar și imagini în care apăreau mai multe minore, inclusiv propria lor fiică de 6 ani, cei doi au fost arestați pentru 30 de zile.

Deși pare greu de crezut, părinții și-ar fi agresat sexual copilul încă de la vârstă de 3 ani, apoi au ademenit și prietenele fetiței în casa lor.

Citește și
Copil abuzat
Pedepse de peste 70 de ani de închisoare pentru mai mulți români care şi-au abuzat copiii și au încasat bani de la pedofili

Potrivit unor surse din anchetă, cei doi ar fi bănuiți că toate imaginile cu copiii erau folosite pentru a le vinde în străinătate.

Oamenii din localitate spun că familia nu a dat nimic de bănuit, mai ales că o perioada bărbatul ar fi fost plecat la muncă în Anglia, iar femeia s-ar fi ocupat de copil.

Acum cei doi, soț și soție, sunt acuzați pentru agresiune sexuală și pornografie infantilă iar cei de la Protecția Copilului au început o anchetă. Fetița se află acum în grija unei bunici.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult