Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copil de 5 ani, din Timiș, rămas orfan după ce părinții i-au murit la interval de 2 ani

O tânără mamă din județul Timiș a murit, sâmbătă, într-un accident rutier. Aceasta își creștea singură copilul de 5 ani, după ce a rămas văduvă în urmă cu 2 ani.

Andreea Cojanu a murit după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a ajuns în vegetația de pe marginea drumului, pe şoseaua ce leagă Timişoara de Sânnicolau Mare, relatează Opinia Timișoarei. Medicii n-au mai putut face nimic pentru tânăra de 29 de ani din comuna Comlosu Mare.

Conform jurnaliștilor timișoreni, Andreea se ocupa singură de un magazin al familiei pentru a-și putea crește fiul pe nume Dario.

„De ce viaţa este aşa scurtă pentru unii de la ora 6 nu mă mai pot opri din plâns ???? nu îmi vine să cred cum se poate aşa ceva! Nici nu mă pot gândi la copilaşul, îngeraşul care era lumina ochiilor ei. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească! A fost o persoană minunată!„, a scris printre lacrimi cumnata Andreei pe Facebook.

Impresionate de drama acestei familii şi de soarta copilului rămas orfan de ambii părinţi, mai multe femei de pe Facebook s-au oferit să-l ia în grijă pe băiat. El va rămâne deocamdată în grija bunicilor.

Citește și
accident Tâncăbești
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Manevra unui șofer de 20 de ani, care a băgat în spital 7 oameni

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult