Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de 1 şi 8 luni a căzut de la etajul 2, în Bacău, iar mama lui s-a aruncat după el să-l salveze

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un copil de nici 2 ani din județul Bacău a căzut de la etajul doi al blocului în care locuiește. Mama, disperată să își ajute băiatul rămas pe acoperișul unei bănci, s-a aruncat după el.

Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD și dus la Iași. Iar femeia, cu traumatism la gleznă, a ajuns în grija medicilor cu o ambulanță.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Scenele cumplite s-au derulat într-un bloc dintr-o comună din județul Bacău. Cel mai probabil, mama l-a scapăt din ochi pentru câteva clipe pe băiatul de 1 an și 8 luni, care a ajuns la geam, a împins plasa de protecție și s-a prăbușit.

Trupul firav s-a oprit pe acoperișul unei bănci. Femeia, alertată de țipete, a alergat disperată la fereastră. Când și-a zărit copilul ce zăcea nemișcat, s-a aruncat după el.

Citește și
exercitiu
Simulare de incendiu într-o primărie din județul Vaslui. Cei din interior au sărit pe fereastră

Vecină: "Se juca pe balcon. Dintr-o dată a auzit țipând. Când a văzut că a căzut a sărit după el, ca orice mamă”.

Martor: "Aici a avut noroc că deasupra la bancă e platforma asta până încolo. Dacă cădea jos era mort, Doamne ferește. Ea era o bună gospodină și avea grija copiilor. Nu îi lăsa nesupravegheați”.

Martorii au sunat la 112, dar, în acel moment, nu era disponibilă nicio ambulanță în localitate. Așa că a fost trimis un echipaj din Bârlad.

Între timp, o asistentă medicală aflată în timpul său liber le-a acordat celor doi primul ajutor.

Dr. Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui: "Copilul a fost găsit comatos, cu un traumatism cranian grav, iar mama prezenta un traumatism de gleznă. A fost solicitat un elicopter de la Iași, au stabilizat copilul și l-au transportat la Centrul Universitar Iași pentru investigații suplimentare și tratament corespunzător”.

Mama copilului, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spitalul din Bacău. Polițiștii au început o anchetă în acest caz.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult