Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copiii care trăiesc asemenea câinilor maidanezi, înconjurați de gândaci și mizerie

Patru copii au fost crescuți în condiții mizere. Nu pot vorbi corect și nu sunt înscriși nici la școală. Minorii au fost descoperiți într-o casă infestată cu gândaci în St. Petersburg, Rusia.

Cei patru copii „Mowgli” au fost descoperiți de poliție, fiind înconjurați de gunoaie, fecale și gândaci. Starea lor era atât de gravă, încât, cu vârste între 5 și 14 ani, nu puteau vorbi corect și nu mergeau nici la școală, scrie The Sun.

Copiii dormeau pe saltele murdare și mucegăite. Un vecin a filmat imaginile terifiante și a publicat materialul pe rețelele sociale pentru a atrage atenția asupra condițiilor inumane în care sunt ținuți minorii.

În urma înregistrării, poliția s-a autosesizat și a intervenit în cazul celor patru. Copiii au fost transportați la spital, urmând să fie preluați de asistenți sociali, iar mama lor, Natalia, a fost reținută.

Citește și
Salvati Copiii Romaniei - Ovidiu
La 15 ani, detestă școala, iar vecinii se tem că îi va omorî. Cum a vrut mama să-l salveze

Potrivit unui raport al autorităților, femeia a mai avut și alți doi copii, însă unul a murit în condiții suspecte, iar celălalt a fost adoptat de o familie din Statele Unite.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult