Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Contabil acuzat că a filmat violul a zeci de copii și a vândut imaginile online

Poliţia din Pakistan anchetează un pedofil pentru posibile legături cu o reţea internaţională de pornografie infantilă după ce acesta mărturisit că a filmat violul a cel puţin 30 de copii şi a vândut înregistrări video online.

Suspectul, care a executat o pedeapsă cu închisoarea în Marea Britanie pentru abuzuri asupra copiilor, a fost expulzat în Pakistan. El a fost arestat marţi în oraşul Rawalpindi, lângă capitala Islamabad, a declarat şeful poliţiei locale Faisal Rana.

''Ştim sigur că a vândut înregistări video unor clienţi din Europa ... încercăm să ajungem la sursă şi suntem în legătură cu autorităţi din alte ţări'', a spus un alt responsabil al poliţiei, Rai Mazhar, scrie Agerpres.

De profesie contabil, Ayaz lucra în calitate de consultant pentru guvernul provinciei Khyber-Pakhtunkhwa, nord-vestul Pakistanului, după expulzarea sa în Pakistan.

Ministrul provincial Shaukat Yousafzai a declarat că a fost deschisă o anchetă pentru a se afla cum a fost angajat bărbatul, deşi era cunoscut pentru infracţiunile de pedofilie.

Citește și
Motivul pentru care străzile unui oraș au fost acoperite de spumă
Imagini virale. Motivul pentru care străzile unui oraș au fost acoperite de spumă

Sute de copii sunt abuzaţi în Pakistan în fiecare an, dar rata condamnărilor pentru astfel de infracţiuni este foarte scăzută, a declarat Mumtaz Gohar de la organizaţia pentru apărarea drepturilor copilului Sahil.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult