Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Conflict sângeros între interlopi, în faţa unui mall din Timişora. De ce au scos cuţitele

Atac cu cuţitul, în parcarea unui complex comercial din viitoarea Capitală Culturală Europeană.

Conflictul a avut loc sâmbătă seara, în parcarea unui magazin de bricolaj din zona Lipovei, scrie Opinia Timişoarei. Doi bărbaţi care îşi făcuseră cumpărăturile au fost atacaţi la ieşire de un grup. Agresorii au scos cuţitele şi i-au înjunghiat.

Răniţi, cei doi au reuşit să se refugieze în magazin, fiind salvaţi de intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor. Unul dintre ei are 3 plăgi înjunghiate, în urma conflictului.

Agresorii au fugit cu un BMW, dar au fost prinşi rapid de poliţie şi traşi pe dreapta. Principalul suspect le-a spus oamenilor legii că tocmai se îndrepta spre secţie pentru a da o declaraţie despre incident.

Martorii citaţi de Opinia Timişoarei spun că totul a început după ce una dintre victime a observat cum copilul unuia dintre agresori îşi făcea nevoile în parcare. L-ar fi certat, iar copilul a fugit spre BMW şi a cerut ajutor. Ziua de Vest scrie însă că şi victimele ar fi pesonaje cunoscute în lumea interlopă din Timişoara.

Citește și
interlopi
Reglare de conturi in lumea interlopa din Timisoara. Cine este Adrian Talos, tinta unui atac cu cocktailuri Molotov

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult