Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Condamnarea primită de fiica unui preot care a încercat să-și ucidă prietena și să o tranșeze

Your browser doesn't support HTML5 video.

5 ani de închisoare are de executat fiica unui preot din Prahova, care a încercat să își ucidă prietena și să îi tranşeze trupul.

Tânăra în vârstă de 20 de ani a fost găsită vinovată de tentativă de omor. Curtea de Apel Ploiești a decis că pe lângă închisoare, aceasta să platească și o despăgubire de 35 de mii de lei celei căreia a vrut să îi ia viața.

În 2019, pe când avea doar 18 ani, tânăra a pus la cale un plan diabolic. Și-a invitat prietena acasă, într-un apartament închiriat în Ploiești unde pregătise un întreg arsenal pentru a o ucide.

Fără să bănuiască nicio clipă că își trăiește poate ultimele momente, victima a acceptat invitația.

S-a trezit însă atacată brutal cu o bâtă de baseball și un ciocan. Țipetele sale i-au alertat pe vecini și astfel copila a scăpat cu viață. A aflat ulterior cu stupoare că agresoarea pregătise chiar și saci de gunoi în care să îi transporte resturile tranșate la ghena de gunoi.

Citește și
Un bărbat a ucis-o pe proprietara casei în care locuia cu chirie, apoi a sunat la 112 și a spus că a găsit-o moartă pe femeie
Un bărbat a ucis-o pe proprietara casei în care locuia cu chirie, apoi a sunat la 112 și a spus că a găsit-o moartă pe femeie

Cele două tinere provin din familii înstărite și educate și aveau se pare o relație de ceva vreme. Agresoarea este acum după gratii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult