Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Condamnare pe viață pentru un tânăr din Iași care a comis o dublă crimă, anul trecut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sentinţă finală în cazul unei duble crime teribile, comisă în primăvara anului trecut, la Iaşi.

Un tânăr de 22 de ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce i-a omorât atunci pe o bătrână de 85 de ani şi pe fiul ei, de 49 de ani. Criminalul era vecin cu victimele şi le-a atacat chiar în apartamentul lor. Căuta bani, ca să îşi cumpere droguri. A fost prins abia după trei săptămâni.

În aprilie anul trecut, vecinii nu mai văzuseră victimele de două săptămâni, când au sunat la 112, din cauza mirosului greu de pe scară. Când au intrat, anchetatorii au găsit o scenă de groază. Trupurile bătrânei şi ale fiului său erau în stare de putrefacţie şi cu urme de violenţă. În bloc, oamenii erau şocaţi.

În apartament, bărbatul de 49 de ani fusese înjunghiat, iar mama lui murise sufocată, aveau să stabilească anchetatorii. Iniţial, s-a luat în calcul chiar varianta unei crime urmată de sinucidere.

În zilele următoare s-a conturat însă tot mai clar că era vorba de un dublu omor. Suspect principal a fost tânărul de 22 de ani, din acelaşi bloc. Era liniştit şi relaxat, spuneau vcecinii, când a fost reţinut de poliţişti, la trei săptămâni după atac.

Citește și
politia
Un turc a fost ucis într-un depozit din Voluntari. Suspectul este căutat de poliţişti

Anchetatorii au aflat că suspectul obişnuia să se drogheze. Iar când a rămas fără bani, a sunat la uşa vecinului său. L-a înjunghiat apoi, iar când mama lui a început să ţipe, a lovit-o şi pe ea. Criminalul a plecat din aparatament cu nişte bunuri furate şi le-a vândut.

După ce a obţinut bani de droguri, s-a întors în casa victimelor. Bătrâna încă trăia. Cu un sadism cumplit, tânărul a ucis-o. A continuat să fure din casa celor două victime, până a fost prins.

La proces, a încercat să scape, mizând pe cartea nebuniei. N-a păcălit însă instanţa, iar acum a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Sentinţa este definitivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult