Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cod roșu medical pe DN1, după un accident între o autoutilitară și un autoturism

Your browser doesn't support HTML5 video.

Drumul unei familii s-a oprit brusc joi pe DN1, în județul Bihor. Autoutilitara în care se aflau doi copii de 9, respectiv 11 ani și părinții lor s-a izbit violent cu un autoturism.

În urma impactului, minorii și tatăl lor au suferit răni extrem de grave și au ajuns în grijă medicilor. În schimb, pentru celălalt șofer implicat în accident doctorii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l sava.

Impactul extrem de violent, în urma căruia cele două vehicule s-au transformat într-un morman de fiare, a avut loc pe DN1, la 25 de kilometri de Oradea. Ploua, şoseaua era umedă şi într-o curbă autoutilitara încărcată cu lemne, în care se aflau cei doi copii şi părinţii lor şi autoturismul care circulă din sens opus s-au lovit puternic, din cauze încă necunoscute.

Patru echipaje de pompieri şi trei ambulanțe au ajuns în scurt timp la fața locului. Cei doi micuţi şi tatăl lor au rămas încarceraţi şi a fost nevoie de intervenţia militarilor.

Maior Camelia Roşca, purtător de cuvânt ISU Crișana: „Celor patru ocupanţi ai autoutilitarei - o femeie aflată în cod galben şi bărbatul, respectiv cei doi copii descarceraţi, toţi trei aflaţi în cod roşu medical, respectiv în stare gravă, le-au fost acordate îngrijirile medicale care se impuneau, fiind transportaţi ulterior la spital."

Citește și
Microbuz cu români, răsturnat în Germania
Microbuz cu români, răsturnat în Germania. O mamă a murit, soțul și fiul sunt în spital

Celălalt şofer, aflat singur în maşină, a suferit răni extrem de grave şi nu a mai putut fi salvat.

Comisar şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor: „Din nefericire, conducătorul autoturismului a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Acesta a decedat la faţa locului."

Poliţiştii vor stabili, în urma cercetărilor, cine se face vinovat de producerea tragediei. Din cauza accidentului, circulaţia intre Oradea şi Cluj-Napoca a fost îngreunată mai multe ore.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult