Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ciobanul care a violat și ucis o tânără e recidivist. Ce a povestit mama sa despre el

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste de dragoste cu final tragic, în Prahova. O tânără de 19 ani a fost violată şi ucisă apoi chiar de cel care o voia de soţie.

Tânărul de 23 de ani tocmai îşi luase iubita de acasă şi o ducea cu o căruţă către stâna unde el era cioban. Pe drum însă, s-au luat la ceartă, iar biata fată a fost violată şi ucisă cu sadism.

Trupul ei neînsufleţit a fost descoperit întâmplător, două zile mai târziu. Suspectul, care mai făcuse inchioare pentru tâlhărie, a recunoscut crima şi a ajuns în arest.

Trupul tinerei ucise a fost descoperit de un localnic din satul Râfov, plecat cu căruţa la pădure.

Localnic: ”A găsit-o un prieten, a dus frunze ceva şi s-a speriat calul şi s-a uitat...”

Citește și
Un tânăr acuzat de omor s-a sinucis în arestul IPJ Bistrița
Un tânăr acuzat de omor s-a sinucis în arestul IPJ Bistrița

Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: ”Aceasta era dezbrăcată de la brâu în jos şi prezenta mai multe urme de violenţă pe corp. În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză, o tânără de 19 ani, a fost inițial violată şi apoi ucisă de către un bărbat în vârstă de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere.”

Suspectul le-a povestit că avea de gând să o ia de nevastă pe fata de 19 ani. Locuiseră împreună două săptămâni, iar acum o ducea la stâna unde el lucra.

Mama agresorului: ”Acasă eu când am venit, nu l-am găsit acasă. O fi băut pe undeva, că bani n-a avut niciun leuţ la el, că n-a mai venit acasă până vineri noaptea la ora trei.”

Suspectul n-a spus nimănui nimic despre crimă şi şi-a văzut liniştit de treabă la stână.

Când poliţiştii l-au găsit, a recunoscut omorul şi nu s-a împotrivit reţinerii. Oamenii nu înţeleg cum s-a ajuns la o asemenea nenorocire, în special pentru că tânărul părea că o iubeşte sincer pe fată şi o voia de nevastă.

Bărbatul, care a făcut deja închisoare pentru tâlhărie, va fi judecat acum pentru viol şi crimă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult