Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este bărbatul care și-a lovit mama cu un topor în cap până a intrat în comă. Este considerat erou în Italia

Un bărbat român, în vârstă de 34 de ani, și-a atacat, luni seară, mama cu un topor, lăsând-o într-o baltă de sânge.

Vechi neînțelegeri în familie au degenerat în mod dramatic, luni seară, în orașul Năsăud. Orbit de furie, un bărbat de 34 de ani și-a lovit cu sălbăticie mama, până când femeia de 54 de ani a intrat în comă, conform Știrile PRO TV.

Cu răni grave la cap, femeia a fost dusă în stare critică la spital și a fost operată de urgență. Între timp, poliția l-a reținut pe suspect pentru tentativă de omor.

Femeia era împreună cu cei doi fii ai ei, în casa familiei, din Năsăud. Nu este foarte clar cum s-au aprins atât de tare discuţiile dintre ea şi unul dintre bărbați. Cert este că unul dintre fii a pus mâna pe un topor și a lovit-o. Când şi-a dat seama că și-a rănit mama, a fugit de acasă.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital, însă a fost stabilizată, intubată și ventilată mecanic.

Citește și
topor
Un individ a fost arestat preventiv, după ce și-ar fi lovit concubina cu un topor în cap
Românul, considerat erou în Italia

Bărbatul, pe nume Fănel Viorel Drăgan, a fost găsit de polițiștii bistrițeni într-o benzinărie. Individul își cumpărase băuturi alcoolice, informează Bistrițeanul.ro, citată de Rotalianul.

Fănel Viorel Drăgan este considerat erou în Italia, după ce, în anul 2018, a salvat doi polițiști, care erau amenințați de un nigerian.

„Aceast tânăr a venit în țara noastră să caute o slujbă, acum doarme la Masseria Ghermi, un centru de adăpost pentru persoanele fără locuință, ar fi frumos dacă cineva din comunitatea noastră i-ar da o mână de ajutor ca să găsească un loc de muncă și posibilitatea de a se integra în comunitate”, a spus, în 2018, șeful poliției, Leopoldo Laricchia, citat de Telerama News, scrie Rotalianul.

Atunci, individul a fost invitat de șeful Poliției din Lecce, Leopoldo Laricchia, în cabinetul său, și a primit laude din partea acestuia pentru că a intervenit cu curaj și altruism în timpul agresiunii.

Bărbatul a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult