Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Chinurile la care a fost supusă o fetiță de 8 ani, după ce iubitul mamei a convins-o că are un ”demon înăuntru”

O mamă din Argentina i-a permis iubitului ei să-i violeze fiica în vârstă de 8 ani, deoarece credea că aceasta avea ”un demon înăuntru”.

Celia Beatriz Sosa a fost condamnată la 14 ani de închisoare pentru că a forțat-o pe fiica ei să întrețină relații sexuale cu partenerul ei, Sergio Eduardo Gimenez. Pentru că bărbatul nu a fost găsit încă de polițiști, a fost inclus pe lista Interpol.

Agresorul este acuzat că a violat-o pe fiica iubitei sale în repetate rânduri, pe motiv că avea un demon înăuntru și acest lucru ar ajuta-o pe fetiță să scape de el. Victima a rămas și însărcinată și a fost obligată apoi de cei doi să avorteze, scrie metro.co.uk.

Abuzul sexual a început când fetița avea 8 ani, până în 2015, când tânăra i-a povestit bunicii sale despre ceea ce se întâmplă în casa lor.

”Era mereu beat și nu mi-a plăcut niciodată. I-a spus mamei că am un demon în mine și mama a început să creadă. Totul a început când aveam 8 ani și m-am trezit că mi-a cerut să fac lucruri cu el. Nu am vrut, bineînțeles”, povestește victima, care acum are 17 ani.

Citește și
bucatar sua
Un bucătar ar fi violat o clientă în apartamentul acestuia, după ce ar fi drogat-o

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult