Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit o femeie care și-a mințit fostul iubit că este însărcinată. I-a trimis fotografii false cu ecografii și cu burtica

O asistentă și-a păcălit fostul iubit că este însărcinată. Ea i-a trimis sute de fotografii false cu ecografii și cu pretinsa ei burtică.  

Alexandra Gregory, care lucra la un spital de copii, i-a trimis fostului ei iubit sute de mesaje în timpul locdown-ului, pretinzând că este însărcinată cu copilul lui. Ea a mers până în punctul în care i-a trimis acestuia fotografii cu „burtica ei” și cu imagini false cu ecografii.

Femeia a pretins apoi că a născut o fetiță prematură pe nume Aria. Gregory i-a trimis fostului ei iubit chiar și fotografii din spital și poze cu haine de bebeluș pe care le cumpărase.

Ulterior femeia i-a dăruit fostului iubit un ursuleț cu care să doarmă, sub pretextul ca mai târziu să il dea fetiței lor „pentru ca aceasta să îi cunoască mirosul”, relatează Birmingham Live.

Instanța a notat că femeia își bombarda victima cu mesaje dacă o ignora, sunându-l pe fostul ei iubit chiar și de 200 de ori pe zi, conform Mirror

Citește și
AVC
Cum putem preveni infarctul de miocard și AVC-ul. Analizele pe care trebuie să le facem frecvent

Ea s-a folosit de contextul pandemiei pentru a manipula situația și îi spunea bărbatului că nu poate să vină să își vadă „copilul pentru că i-ar putea pune viața în pericol”.

De asemenea, ea i-a trimis liste cu articole pe care să le cumpere pentru copil și i-a cerut și pensie alimentară. Ea i-a trimis inclusiv „actualizări” medicale detaliate despre evoluția copilului, născut presupus prematur.

Mama bărbatului a suspectat-o încă de la bun început pe femeie că minte și a denunțat-o în cele din urmă la poliție.

Când ofițerii s-au prezentat la adresa lui Gregory din Ham Green, Marea Britanie, aceasta a recunoscut că bebelușul nu exista. În urma investigațiilor inițiate de poliție, victima a întrerupt contactul cu femeia, care a susținut apoi că bebelușul murise.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult