Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coșmarul trăit de o fetiță în baia unei școli. Autoritățile au vrut să ascundă adevărul

O fată în vârstă de 8 ani din India a fost violată în grup de un băiat de 11 ani și de frații lui, în toaleta școlii.

Potrivit autorităților, fata care este in clasa a treia a fost violată de băiatul care este în clasa a șasea. Violul ar fi avut loc în baia din cadrul școlii și la agresiune ar fi participat și alți doi elevi, informează Daily Mail. „Dacă ceilalți doi au fost implicați sau nu, este treaba investigatorilor”, a declarat șeful poliției din Baghpat.

Reprezentantul poliției a mai precizat că a descoperit o serie de erori comise de poliția din satul în care a avut loc incidentul. De exemplu, polițiștii locali au pus presiune pe familia fetei să renunțe la acuzații. Ca urmare a acestei anchete, șeful poliției locale a fost demis.

 „Am trimis fata la un examen medical și așteptăm raportul. De îndată ce starea sa va fi stabilă, o să dea o declarație în instanță și vom lua măsuri”, a mai spus oficialul indian.

De asemenea, unchiul fetei a spus că autoritățile le-au cerut să păstreze secret incidentul. Tot acesta a mai adăugat că atunci când au povestit întâmplarea unui profesor, acesta s-a comportat ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Citește și
politie la un targ de Craciun din Germania
Refugiaţi sirieni, arestaţi în Germania. Acuzaţii de atentat jihadist şi viol în grup

Potrivit unui raport întocmit de mai mulți specialiști în domeniul studiilor de gen, India este una dintre țările în care femeile sunt tratate brutal, în contextul în care și rata violenței sexuale a crescut.

Guvernul a încercat să înăsărească legile, instituind pedeapsa cu moartea și pedepse cu închisoarea mai lungi, dar măsurile nu au fost eficiente.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult