Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cazul șocant al unui bărbat care vrea să legalizeze incestul. Are patru copii alături de sora sa

Un bărbat din Germania este tatăl a patru copii pe care îi are alături de sora sa. Cei doi încearcă să legalizeze incestul.

Patrick Stuebing, în vârstă de 44 de ani, din Leipzig, a fost adoptat în copilărie și nu și-a întâlnit sora mai mică - Susan Karolewski, 37 de ani - până când nu a și-a găsit familia, pe când avea aproximativ 20 de ani.

La o lună după ce s-a mutat în casa mamei sale, Patrick și Susan au început să întrețină relații sexuale, apoi s-au implicat într-o relație romantică.

Ulterior, cei doi și-au întemeiat o familie. Susan a născut patru copii între 2001 și 2005, doi dintre aceștia având dizabilități, potrivit dailymail.co.uk.

„Nu ne simțim vinovați față de ce s-a întâmplat între noi. Vrem să dispară legea care face ca incestul să fie o crimă”, a spus Patrick.

Bărbatul a fost al treilea copil născut într-o familie sărăcă și needucată. Tatăl său violent, acum decedat, l-a atacat cu un cuțit pe vremea când Patrick avea trei ani.

Susan s-a născut în ziua în care divorțul părinților a fost finalizat. Nici viața ei nu a fost prea fericită. A locuit alături de mama ei, Ana Maria, care o lăsa singură deseori acasă sau își chema partenerii acolo.

Susan a povestit că nu a fost niciodată iubită de mama ei. Șase frați și surori, câțiva fiin dintre aceștia având dizabilități, au murit în copilărie. Unul dintre ei a fost călcat cu mașina la vârsta de 7 ani. O altă soră cu handicap mintal a murit pe când avea doar 8 ani.

Patrick avea 18 ani atunci când s-a hotărât să-și caute familia. Patru ani mai târziu și-a găsit mama și a cunoscut-o pe Susan. S-a mutat alături de ele, iar Ana Maria le-a permis să împartă același dormitor.

„Stăteam amândoi până noaptea târziu și vorbeam despre speranțele și visurile noastre”, a povestit Patrick.

Șase luni mai târziu, Ana Maria a murit în urma unui infarct. Susan era apropiată de unul dintre frații ei bolnavi, Andre, dar și acesta a murit în același an. Atunci Susan a început să se bazeze și mai mult pe Patrick.

„Încrederea s-a transformat într-un alt tip de iubire după ce a murit mama noastră”, a spus Susan.

„Am devenit capul familiei și a trebuit să-mi apăr sora. Este foarte sensibilă, dar ne-am ajutat reciproc în acea perioadă dificilă, iar ulterior relația a devenit și una fizică. Nu ne-am gândit că facem ceva greșit și am început să dormim împreună. Nu ne-am gândit să folosim un prezervativ. Nu știam că este ilegal. Mama noastră nu ne-ar fi lăsat, dar singurii care ne pot judeca acum suntem doar noi”, a spus Patrick.

În octombrie 2001, la vârsta de 16 ani, Susan a născut un băiețel, Erik. A fost dat spre adopție iar acum, la 20 de ani, cu greu poate să meargă sau să vorbească.

Sarah, acum în vârstă de 19 ani, a fost născută în 2003 și suferă de aceleași probleme.

Nancy, 18 ani, se pare că este sănătoasă, iar Sophia (17 ani) a fost născută în timp ce Patrick era în pușcărie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult