Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cazul șocant al tânărului care și-a lăsat gravidă sora. Descoperirea făcută la ecografie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un caz şocant a ieşit la iveală în localitatea Mihai Viteazu din judeţul Constanța. O fată de 13 ani a rămas însărcinată cu fratele ei mai mare, un tânăr de 24 de ani.

Mama celor doi a fost cea care şi-a dat seama de sarcina fetei, iar situaţia a fost confirmată şi de medici. Individul a fost reţinut de poliţişti, iar o comisie formată din psihologi şi doctori ginecologi vor stabili ce se va întâmpla cu mama şi fătul, mai ales că la ultimul control medicii au observat o malformaţie.

Relaţia dintre cei doi s-ar fi consumat în vara şi toamna anului trecut, iar fata a rămas însărcinată. Mama celor doi şi-a dat seama că fata poartă un copil în pântece şi a mers cu ea la un control ginecologic, iar medicul a confirmat sarcina de 19 săptămâni.

În acel moment, femeia a alertat autorităţile.

Andreea Munteanu IPJ Constanța: "Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe 24 ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru sarvarsirea infracţiunii de act sexual cu un minor. " Cazul este în atenţia celor de la Direcţia pentru Protecţia Copilului. Urmează să se stabilească ce este cel mai bine de făcut pentru adolescentă, dar şi în cazul sarcinii - mai ales că a fost confirmată o malformaţie a fătului.

Citește și
copil, viol, sora, incest, dambovita,
Decizie în cazul bărbatului suspectat că și-a violat copilul pe care-l avea cu propria soră

Oana Manoilă, Protecţia Copilului Constanța: "Echipa mobilă s-a deplasat la faţa locului, a stat de vorbă cu mama şi cu copila şi de asemenea a participat la audierea acesteia de către autorităţi. S-a decis în urma acestei anchete că minora să rămână în continuare în grija mamei şi pentru ea s-a stabilit un plan de consigliere psihologică, plan cu care mama a fost de acord.”

Tânărul de 24 de ani urmează să ajungă şi în fata judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, şi, dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare până la 10 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult