Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cazul copilului de 9 ani care şi-a ucis bunica cu cuţitul. Explicaţia specialiştilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incident socant, s-a petrecut marţi seară, în Capitală. Un băiat in vârstă de 9 ani, s-a certat cu bunica lui, și a înjunghiat-o, apoi a sunat la 112, și a anunțat că femeia sângerează.

Abia când medicii au sosit la apartamentul familiei au constatat că victima fusese atacată, iar suspectul principal este chiar nepotul ei. Medicii psihiatri, vor incerca sa stea de vorba cu el, ca sa afle ce anume l-a împins la atâta violență.

Când au ajuns la faţa locului, medicii au găsit-o pe femeie în stop cardio respirator, cu o rană masivă la gât, aşa că au anunţat şi poliţia. Din păcate însă, după 45 de minute de manevre de resuscitare, bunica a murit. Nepotul a rămas la faţa locului, iar anchetatorii au încercat să afle ce a determinat un asemenea atac din partea unui băiat în vârstă de 9 ani. Vecinii susţin acum că minorul avea, în general, un comportament agresiv.

Potrivit ultimelor informaţii, copilul le-a relatat anchetatorilor că motivul reacţiei sale a fost o dispută legată de faptul că bunica sa nu l-a lăsat la calculator.

Chiar dacă vorbim despre o crimă, băiatul nu va ajunge la închisoare. Copiii până în 14 ani nu răspund penal. Poliţiştii spun că băiatul ar suferi de tulburări de comportament, însă doar psihiatrii vor putea stabili ce a declanşat atacul asupra bunicii lui.

Citește și
sofer injunghiat in bucuresti
Șofer de 21 de ani, înjunghiat în zona inimii după un scandal în traficul din București

Gabriel Diaconu, psihiatru: "De multe ori copii emulează comportamente pe care le văd în familie dar le şi escaladează. Copilul ia o armă de oportunitate şi atacă un adult, în mintea lui în momentul respeciiv , de cele mai multe ori se apără. Foarte puţini copii au dimensiunea perversităţii în atacurile cu violenţă"

Ancheta în acest caz a fost preluată de poliţiştii de la omoruri, care îl vor audia pe copil în speranţa că vor lămuri lucrurile. Minorul va fi supus şi unei expertize psihiatrice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult