Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz suspect în Iași. O tânără a plecat să fotocopieze niște cursuri, dar a fost găsită fără viață

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă în Iași după ce o tânără de 22 de ani a fost găsită fără viață, într-o pădure de la marginea orașului.

Deși indiciile duc cu gândul la o crimă, oamenii legii iau în calcul și sinuciderea. Asta deși tânăra nu-și schimbase comportamentul în ultima vreme și nici n-a lăsat vreun mesaj de adio. Fata era studentă în anul V, la Facultatea de Medicină din Iași. Joi a plecat să fotocopieze niște cursuri, spunea ea, dar seara nu a revenit acasă. Avea și telefonul închis, așa că părinții au alertat poliția, a doua zi, în jurul orei 15:00.

Prietenii au plecat și ei în căutarea fetei, în zona în care le spusese părinților că se duce. Au găsit-o în scurt timp, fără viață, în pădurea de la marginea oraşului, chiar lângă pârtie. Unul dintre ei a dat alarma.

Poliţiştii spun că victima nu are urme de violență pe corp și nu pare să fi fost tâlhărită, pentru că geanta se afla lângă ea. Anchetatorii merg pe varianta unei crime, dar nu exclud nici sinuciderea, deși apropiații spun că fata nu părea abătută în ultima vreme și nici nu dădea semne c-ar trece printr-o depresie.

Între timp, un câine de urmă a fost adus la locul tragediei. Iar procurorii așteaptă concluziile necropsiei, care ar putea face lumină în anchetă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult