Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz șocant în Vrancea. O femeie de 36 de ani și-a provocat răni grave, deși era însărcinată în șapte luni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz uluitor în județul Vrancea, unde o femeie de 36 de ani și-a provocat răni grave deși era însărcinată în șapte luni.

Dusă de urgență la spital, medicii au încercat să-i salveze viața atât ei cât și fătului, dar, din păcate, copilul nu a mai supraviețuit. Cazul este anchetat acum de procurori, iar femeia vă fi supusă și unei expertize psihiatrice. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Vrâncioaia, iar martori au fost doi dintre cei trei copii ai femeii. După o ceartă cu iubitul, tânăra de 36 de ani, însărcinată în luna a șaptea, a ales să-și provoace singură răni grave în zona abdomenului. Speriat, iubitul de 34 de ani a chemat în ajutor medicii de la ambulanță, iar femeia a ajuns în stare gravă la spitalul de urgență din Focșani.

Alina Cosma, purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență Focșani: „Femeia insărcinată în 7 luni a ajuns azi noapte la UPU Focșani adusă de ambulanță în stare foarte gravă. Era în șoc hemoragic și avea plagă înjunghiată în regiunea periombilicală dreaptă și fătul era oprit din evoluție. A fost operată de urgență, din păcate fătul nu a mai putut fi salvat. În momentul de față femeia se află internată în secția de terapie intensivă a spitalului sub supraveghere medicală.”

La locul incidentului au ajuns și polițiștii, iar bărbatul a povestit cele întâmplate. Femeia ar suferi de afecțiuni psihice, susține iubitul ei, dar nu este sub supraveghere de specialitate și nici sub tratament. Acum procurorii vor să afle dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

Citește și
Accident
O tânără gravidă s-a urcat băută la volan și a făcut accident. A ajuns la spital, iar mașina a fost distrusă

Cătălina Murariu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Vrancea: „Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă tribunalul Vrancea în vedera stabilirii cu exactitate a celor intâmplate, încadrării juridice a faptei și luării măsurilor legale ce se impun.”

Cazul este și în atenția celor de la Direcția pentru Protecția Copilului din Vrancea. Minorii de 10 și 12 ani, martori ai tragediei, vor fi consiliați psihologic, dar urmează să se stabilească și dacă vor rămâne alături de tatăl lor sau vor fi preluați de asistenți maternali.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult