Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz șocant în Baia Mare. Un bebeluș de numai șase luni a fost abandonat la tomberon

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste şocantă în Baia Mare, unde un bebeluş de câteva luni a fost găsit lângă un tomberon. Pruncul a avut şansa de a fi auzit plângând, de o femeie care trecea prin zonă şi care l-a luat imediat în braţe şi l-a încălzit.

Apoi l-a dus acasă, l-a hrănit şi a sunat la 112 să spună ce s-a întâmplat. Acum, poliţiştii încerca să dea de urma femeii care a dat viaţa copilului.

Când a fost găsit, bebeluşul era învelit într-o cârpă şi lăsat în voia sorţii lângă ghena de gunoi.

Femeia care i-a auzit scâncetele s-a apropiat şi, după ce l-a luat în braţe şi l-a liniştit, a văzut că este vorba despre un prunc de circa şase luni.

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureş: “Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie a găsit un bebeluş, lângă un tomberon, în spatele unui imobil. Apelanta ce a găsit bebeluşul l-a dus la domiciliul său l-a spălat, i-a dat să mănânce, după care a sunat organele de poliţie."

Poliţiştii o caută acum pe mama copilului, însă cum în zonă nu sunt camere de supraveghere, misiunea lor se anunţă dificilă. Copilul a fost internat la secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean, însă doctorii spun că nu are probleme grave de sănătate. Totuşi va rămâne internat pentru supraveghere, câteva zile, pentru că are o infecţie respiratorie şi pare destul de neîngrijit, spun specialiştii.

Citește și
bebelus
Un bebeluș din Satu Mare a murit în condiții neclare. Ce au descoperit medicii pe corpul copilului

Adrian Mândru, purtător de cuvânt DGASPC Maramureș: "În momentul în care starea de sănătate a bebeluşului o va permite, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş va institui o măsură de protecţie în regim de urgenţă la un asistent maternal profesionist din judeţul Maramaures.”

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente, şi continua anchetă pentru a-i găsi părinţii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult