Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz șocant în Bacău. Un băiat de 16 ani, abuzat sexual de un alt tânăr într-o scară de bloc

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un băiat de 16 ani, crescut într-un centru de plasament, a fost abuzat sexual de un tânăr pe care - se pare - îl cunoștea, în Bacău. Adolescentul ceruse voie să meargă la patinoar.

De aici, suspectul și alți doi prieteni l-au luat cu forța și l-au dus într-o scară de bloc. Tot chinul la care a fost supus a fost filmat.

Adolescentul s-a întors răvășit și extrem de agitat din oraș. Ceruse permisiunea celor care îl îngrijesc să iasă la patinoar, să se vadă cu alți băieți. Asistenții au remarcat că nu are nici geacă, nici hanoracul pe el. L-au calmat, apoi au aflat despre oroare.

Marian Vătămănescu, DGASPC Bacău: "Educatorul a însoţit copilul la secţia de poliţie, apoi la laboratorul de medicină legală, apoi la UPU Pediatrie pentru consult. Minorul se afla în centru şi este consiliat psihologic pentru a putea depăşi trauma prin care a trecut."

Poliţiştii i-au găsit repede pe cei trei tineri implicați în agresiune.

Citește și
episcop husi
Călugăr acuzat că a violat elevi de seminar timp de 10 ani. Abuzurile, trecute cu vederea de episcopul Cornel Onilă

Cătălina Păduraru, IPJ Bacău: "Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol şi pornografie infantilă."

Principalul suspect a fost deja arestat. Ceilalți doi, care au și filmat cu telefonul abuzul la care a fost supus băiatul sunt cercetați în libertate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult