Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz sinistru în Râmnicu Vâlcea. "A povestit la toată lumea că a omorât-o şi nimeni nu l-a crezut"

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fată de 19 ani din Râmnicu Vâlcea a fost ucisă şi îngropată într-o pădure de la marginea oraşului, suspect de crimă fiind chiar iubitul ei.

Caz sinistru în Râmnicu Vâlcea. O tânără de 19 ani a fost ucisă şi îngropată în pădure de iubitul ei, cu un an mai mic. Crima a fost săvârşită acum câteva săptămâni, iar tânărul, povestesc apropiaţii, se lauda cu isprava lui. Nimeni nu l-a crezut, aşa că individul s-a oferit să-i arate cadavrul unui prieten. Acesta însă a alertat poliţia. Iar în final, suspectul a indicat locul în care era îngropată fata.

Cei doi au crescut în centre de plasament. Anul trecut fata de 19 ani a plecat de la asistentul maternal la care stătea şi în scurt timp a adus pe lume un copil pe care l-a abandonat la spital.

L-a cunoscut apoi pe Cristian - despre care toată lumea povesteşte că are o fire agresivă. La sfârşitul lunii martie tânăra l-a reclamat la poliţie că a mutilat-o. Apoi a decis să se despartă de el. Individul n-a acceptat însă separarea, aşa că a pus la cale un plan sinistru.

Fata a fost găsită moartă, îngropată în pădurea Goranu, la 5 km de Râmnicu Vâlcea.

Citește și
barbat cu un cutit in mana
Tânără ucisă şi îngropată în pădure de iubit, în Vâlcea. Ar fi pregătit crima din timp

Tânărul s-a lăudat cu fapta lui prietenilor şi chiar s-a oferit să le arate locul în care a îngropat-o pe faţă. Unul dintre amici a mers direct la poliţie şi a povestit totul.

Localnic: "El era foarte violent, bea, ameninţa pe toată lumea, a povestit la toată lumea că a omorât-o pe faţă şi nimeni nu l-a crezut"

Prieten: "Într-adevăr era un tip agresiv şi cu mine se purta urât, era rău, dar nu l-am crezut în stare chiar de aşa ceva."

La audieri, tânărul a recunoscut crima şi în fața anchetatorilor şi apoi i-a condus până la trupul neînsufleţit. A fost imediat reţinut pentru omor calificat. Anchetatorii încearcă să afle şi dacă suspectul a avut vreun complice, care să-l ajute să ducă trupul în pădure.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult