Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz îngrozitor în Prahova. Bebeluș la terapie intensivă, după ce a ajuns să cântărească mai puțin decât la naștere

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz revoltător în Prahova. Un bebeluș de două luni a ajuns la spitalul de pediatrie din Ploiești în stare extrem de gravă, nehrănit și neîngrijit.  

Copilașul - un băiețel - cântărește doar 2 kilograme, deși la naștere a avut 3 kilograme. Mama a susținut că l-a dus la spitalul din Urlați, când l-a văzut așa plăpând, dar că acolo n-a avut cine să-l consulte. Autoritațile au verificat spusele femeii, însă acestea nu se confirmă.

Bebelușul este acum la terapie intensivă, intubat. Medicul care îl are în grijă spune că nu are putere nici măcar să respire. Analizele arată o stare fiziologică alterată grav.

Cel mic a ajuns la spital după ce mama lui - o tânără de 22 de ani - a chemat ambulanța. Ea a susținut că a alăptat pruncul, dar, spun medicii, bebelușul nu pare să fi primit nici măcar apă sau ceai.

Bebelușul mai are doi frați, care par însă în regulă

Citește și
bebeluș
Bebeluș de un an, găsit mort în casă după ce a înghițit droguri. Ce a dezvăluit autopsia

Asistenții Direcției pentru Protecția Copilului Prahova s-au autosesizat și au mers la domiciliul părinților, în localitatea Valea Călugărească.

Acolo au descoperit că bebelușul mai are doi frați, un băiețel de un an și jumătate și o fetiță de 3 ani, care par în regulă.

Totuși, asistenții sociali au decis să îi preia alături de mama lor și să îi ducă într-un centru maternal, unde există siguranța îngrijirii celor mici și unde femeia va fi supusă unui consult de specialitate.

Nu este exclus, spun specialiștii, ca mama să treacă printr-un episod de depresie post partum. La rândul său, poliția a deschis o anchetă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult