Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz bizar la Botoșani, unde doi soți și-au dat foc după ce s-au certat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident grav, în judeţul Botoşani, unde două persoane, soţ şi soţie, au ajuns la spital în stare gravă, ambii cu arsuri, după ce s-au certat între ei.

Femeia i-ar fi reproşat bărbatului că a venit beat acasă. Iar individul a rănit-o, apoi a luat foc şi el. 

Cei doi soţi au 46 şi respectiv 43 de ani. Când femeia i-a reproşat că băuse prea mult, bărbatul s-a supărat crunt. N-a stat pe gânduri şi i-a făcut rău soţiei sale, care a suferit arsuri pe mâini, spate şi picioare. Din întâmplare, individul aflat sub influenţa alcoolului a luat foc şi el.

Femeia a reuşit să stingă hainele de pe ea mai repede şi a sunat la 112. O ambulanţă care era în apropiere a oprit la locuinţa celor doi. Personalul medical a stabilit că bărbatul era în stare mai gravă şi a fost dus primul la spital. Pentru că arsurile întinse pe 30 la sută din corp le puneau viaţa în pericol ambilor pacienţi, medicii au decis apoi că aceştia să fie transferaţi la o clinică universitară din Iaşi, pentru îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi aşteaptă ca cei doi soţi să poată fi audiaţi.   CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult