Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cât alcool consumase preotul care a lovit cu mașina 2 pietoni și a fugit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie, marți seara, în județul Suceava. O femeie a murit, iar alta a ajuns la spital în stare gravă, după ce un preot le-a lovit cu mașina, apoi a fugit de la locul accidentului. 

Individul a fost găsit de polițiști acasă, iar când l-au testat cu aparatul etilotest, au constatat că era băut.

Accidentul s-a petrecut în Mitocu Dragomirnei, o localitate aflată la 10 kilometri de Suceava. Cele două femei, însoțite de o colegă, se întorceau de la serviciu, când au fost lovite în plin de mașina preotului și aruncate în șanț.

După impact, șoferul a demarat în trombă și a fugit de la fața locului. Localnicii care au auzit zgomotul au ieșit din case și au dat imediat alarma.

Rudă a unei victime: "Ele trei veneau pe drum, așa cum se merge. Pe marginea drumului. Veneau de la serviciu. Pe una a aruncat-o în șanț, una are piciorul rupt, iar pe una a lovit-o în plin."

Citește și
Preot
Scandal în Dâmbovița după divorțul unui preot. ”Nu îi schimbăm ca pe ciorapi”

Una dintre femei, în vârstă de 41 de ani, nu a mai putut fi salvată. Polițiștii l-au identificat rapid pe șofer, care se dusese liniștit acasă.

După ce a fost testat, s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,88 miligrame pe litru în aerul expirat. Așa că a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Reporter: Ne spuneți cum s-a întâmplat? Mai țineți minte? Erau pe stradă? Preot: ”Poftim?” Reporter: Erau pe stradă? Preot: ”Cine?” Reporter: Pietonii. Preot: ”Aș vrea să vorbesc cu dumneavoastră dar... Mă iertați. Mă dor maselile." După prelevarea probelor de sânge, preotul a fost dus la audieri.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare din culpă, fugă de la locul accidentului și pentru conducere sub influența alcoolului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult