Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Carabinieri băgați în spital de doi frați români. S-au bătut până la secție

Doi frați români au provocat un scandal monstru, în Italia, polițiștii având nevoie de întăriri pentru a-i putea aresta pe scandalagii.

 

Cei doi frați și-au început ziua de duminică agresând și amenințând angajații unui bar din Lecco, care au făcut apel la polițiști. Trei carabinieri s-au deplasat la locul incidentului, însă românii au refuzat se se legitimeze.

Polițiștii au reușit să-l bage pe unul dintre frați, de 27 de ani, într-o mașină, însă al doilea frate, de 33 de ani, i-a lovit pe carabinieri în încercarea de a scăpa.

Văzând ce face fratele său, celălalt român a încercat să iasă din mașină, lovind cu putere ușa automobilulului. A fost nevoie de intervenția altor două patrule de poliție, pentru a-i aresta pe cei doi.

Însă, nici așa lucrurile nu s-au calmat.

Citește și
ancheta carabinieri
Dansatoare româncă, bătută în propria casă în Italia. Ce a postat tânăra pe Facebook

Potrivit ilgiornale.it,  ajunși la secție, fratele de 27 de ani i-a tras doi pumni direct în față unuia dintre polițiști, rănindu-l, după care a lovit alți doi agenți.

În final, trei carabinieri au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițistul lovit în plină față va avea nevoie de 7 zile de spitalizare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult