Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Calvarul prin care a trecut o jurnalistă, violată și răpită timp de 15 luni în Somalia

O jurnalistă canadiană răpită, torturată și violată timp de 15 luni în Somalia a povestit cum aceste experiențe au dus-o până în pragul sinuciderii, fiind salvată de o pasăre.

Amanda Lindhout avea 26 de ani când a călătorit în Mogadishu, capitala Somaliei, în 2008, alături de iubitul ei, fotograful australian Nigel Brennan.

După 3 zile petrecute în Somalia, cei doi au fost răpiți, iar familiilor lor au fost contactate pentru a plăti o răscumpărate de 1.5 milioane de dolari pentru fiecare dintre ei.

Timp de 15 luni, cei doi au fost bătuți, înfometați, iar tânăra a fost violată în mod repetat.

După 9 ani de când omul din spatele răpirii lor a fost arestat, tânăra a povestit cum a fost la un pas de a folosi o lamă pentru a-și lua propria viață după 13 luni de calvar.

Citește și
pedofil online
Copil vândut pe Internet pedofililor de părinţii săi. Cel puţin 8 persoane l-au abuzat

”Eram foarte aproape de a lua această decizie. Era dimineață și soarele era în mișcare și am văzut o pasăre sărind în jur. Întotdeauna am crezut în semne. De atunci, doarința de a-mi lua viața m-a părăsit, iar sentimentul de a supraviețui indiferent de orice mi-a invadat tot corpul”, a spus ea, potrivit Daily Mail.

După întreaga teroare suferită, familiile celor doi au reușit să plătească recompensa și să-i salveze. Ulterior, autoritățile au reținut persoanele vinovate. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult