Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câini morți, găsiți într-o pădure din Uricani. Poliția face cercetări

Cadavrele unor câini au fost găsite într-o pădure din Uricani, învelite în saci de plastic. Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili cum au murit animalele.

 

Câinii morți au fost găsiți într-o zonă împădurită de la marginea oraşului Uricani, din judetul Hunedoara, relatează news.ro.

Polițiștii s-au atutosesizat după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. „Ca urmare a difuzării, pe o reţea de socializare, a unor informaţii privind comiterea unei posibile infracţiuni de ucidere cu intenţie, fără drept, a unor câini (ale căror cadavre s-ar afla într-o zonă împădurită din extravilanul oraşului Uricani), poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Hunedoara au demarat verificări vizând stabilirea circumstanţelor uciderii animalelor şi a identificării prezumtivilor autori”, a precizat IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate, poliţiştii se află în teren pentru soluţionarea acestui caz, dar şi pentru stabilirea imprejurărilor în care au fost omorâte animalele, fiind solicitat sprijinul specialiştilor DSVSA Hunedoara.

Citește și
caini
Imagini dramatice în Gorj. Mai mulți câini au fost găsiți morți pe marginea drumului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult