Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cadavrul unei femei care suferise arsuri, găsit în scara unui bloc din Piteşti. Ce au povestit vecinii despre ea

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 57 de ani a fost găsită aproape carbonizată, marți dimineață, într-un bloc din centrul Piteștiului, unde se adăpostea și făcea curățenie.

Zăcea printre cartoane arse, iar alături de trupul neînsuflețit erau o sticlă de alcool și o brichetă. Criminaliștii au deschis o anchetă și încearcă să afle exact ce s-a întâmplat.

Un locatar, care a văzut fum, a ieșit și a văzut-o, prin ușa întredeschisă, pe femeia prăbușită la pământ...

„Fumul m-a scos din casă, m-am trezit că era fumul prea dens. Am fost în parcare ca să văd dacă nu cumva arde ceva într-un apartament, mă gândeam. Și am văzut-o pe doamna căzuta acolo”, a povestit un martor.

Fumul a intrat și în clinica aflată în bloc, chiar deasupra încăperii unde a fost gasită femeia.

Citește și
sinucidere
Bărbat de 63 de ani, găsit mort în mașină, în apele Jiului. Cel mai probabil s-a sinucis

„M-a sunat proprietarul să vin să ne uităm împreună și atunci unul dintre vecini ne-a sesizat că este cineva carbonizat aici, am sunat poliția și asta e tot”, a spus un alt martor.

Administratorul blocului spune că femeia făcea curățenie în bloc de două ori pe săptămână, dar că o ducea greu cu banii. „Când am întâlnit-o ultima dată am înțeles că nu mai lucra la ... că a pierdut serviciul”, a spus administratorul blocului.

O locatară, care o cunoștea, spune că femeia își pierduse recent alt serviciu și că ar fi ajuns la disperare, din cauza traiului tot mai greu.

„A zis că s-a gândit o dată să-și ia viața. Zic :Ce ai, dragă ?!, ai o nepoată de crescut! Mi-a spus zilele trecute!”, a spus o locatară.

Polițiștii încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat, dacă totul a fost un act premeditat sau un accident.

„Femeia a fost găsită cu urme de arsuri pe toată suprafața corpului, acest lucru îngreunând, bineînțeles, identificarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Lângă femeia aproape carbonizată au fost găsite mai multe cartoane, aduse de la ghena de gunoi, o sticlă de alcool aproape goală și o brichetă. Trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeș, unde medicii legiști vor stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult