Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Biletul de adio al unei fete violate de 2 tineri. Ce a dezvăluit în scrisoare

Cassidy Trevan s-a sinucis, după ce a fost violată de mai mulți tineri în 2015, pe când avea doar 15 ani. La patru ani de la moartea sa, mama victimei a publicat mesajul de adio al adolescentei.

Linda Trevan a povestit că, de la moartea adolescentei, nu s-a mai atins de camera adolescentei, aducându-i astfel un ultim omagiu fiicei sale, scrie Mirror.co.uk.

Abia când a început să se pregătească pentru a se muta din casă a descoperit un bilet de adio lăsat de fetiță, înainte de a se sinucide.

În bilet, Cassidy a descris chinurile suferite, după ce a fost violată de doi tineri, în Springvale South, o suburbie australiană.

Citește și
poliție de frontieră Dunăre
Un poliţist de frontieră s-a împuşcat în cap la serviciu. A lăsat un bilet de adio pentru soție
Ce a dezvăluit în scrisoare

În scrisoare, adolescenta a dezvăluit că „toată școala a auzit tot felul de povești, până și profesorii știau. Oameni pe care nu-i cunosc mă jigneau pe Facebook. Am schimbat școli, m-am mutat din oraș, dar umilirile au continuat. Am fost violată. Chiar și după un an și jumătate am coșmaruri”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult