Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bilanțul accidentului înfiorător de pe DN1. Două mașini s-au ciocnit frontal

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident înfiorător, vineri seară, pe DN1, în localitatea Tâncăbești. 5 adulţi şi doi copii au ajuns la spital, după ce maşinile în care se aflau s-au izbit frontal.

Şoferul unuia dintre autoturisme a vrut să schimbe direcţia de mers, fără să se asigure, şi s-a ciocnit cu o altă maşină din sens opus. Două persoane au rămas încarcerate şi se află în stare gravă.

Scenele cumplite s-au derulat în jurul orei 19:00 pe DN 1, în localitatea Tâncăbești, când şoseaua era extrem de aglomerată. Un şofer care se îndrepta spre Ploieşti a vrut să schimbe direcţia de mers fără să se asigure, se pare, şi a lovit frontal un autoturism care circulă pe banda 1.

Martorii ajunşi la locul tragediei au încercat să îi ajute pe răniți.

Impactul a fost extrem de puternic. Două persoane, un bărbat şi o femeie, din cele două autoturisme au rămas prinse între fiare şi au intervenit echipajele de la descarcerare.

Citește și
Jaden Ramos
Un român fără un braţ a primit ajutor de la un adolescent american

Alţi doi bărbaţi, o femeie, un băieţel şi o fetiţă, au avut şi ei nevoie de îngrijirile medicilor şi cu toţii au fost duşi la spitalele Elias, Grigore Alexandrescu şi Floreasca din Capitală.

Intervenţia pompierilor a durat câteva zeci de minute. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate pe ambele sensuri mai bine de trei ore.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult