Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bicicliști loviți de mașină, când se întorceau de la muncă. Șoferul i-a văzut în ultimul moment

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un drum pe bicicletă s-a încheiat tragic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru doi bărbaţi din judeţul Buzău. Au fost loviţi în plin de o maşină şi unul dintre ei a murit pe loc. Celălalt e la spital.

Victimele mergeau în paralel şi nu aveau nici veste reflectorizante, nici alte mijloace de semnalizare.

Cei doi bărbaţi de 38, respectiv 63 de ani erau prieteni şi, de cinci ani, construiau împreună sobe de teracotă. Sâmbătă seara târziu se întorceau cu bicicletele spre casă, la Buzău, după o zi de muncă. Deşi era întuneric, nu erau însă echipaţi corespunzător. O maşină i-a lovit în plin, iar cel mai în vârstă nu a avut nicio şansă.

Prieten: „A zis că cel care a murit era în faţa acestui băiat. Maşina a venit din spate, cu fază lungă, l-a depăşit pe el şi s-a băgat imediat în scurt."

Prieten: „Pe al doilea l-a luat cu aripa dreaptă. Cred că nu i-a văzut."

Citește și
accident terasa
Familie lovită în plin de o mașină, la o terasă. Cum s-a produs accidentul

Biciclistul de 35 de ani a scăpat cu viaţă, dar a fost transportat la spital. În stare de şoc, cel care conducea autoturismul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, le-a povestit poliţiştilor că i-a văzut pe cei doi mult prea târziu şi nu a mai putut să evite impactul.

Subcomisar șef Adrian Roșioru, Poliția Rutieră Buzău: „Evenimentul rutier s-a produs pe fondul indisciplinei celor doi biciclişti care se deplasau în paralel, pe marginea părţii carosabile, în direcţia Maxenu către Buzău, fără a fi îmbrăcaţi cu elemente fluorescent reflectorizante şi fără a avea bicicletele echipate." Şoferul a fost testat de poliţişti şi nu consumase alcool.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult