Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bebeluș mort, descoperit în toaleta unui avion. Mama l-a născut la bord

Trupul unui nou-născut a fost descoperit, miercuri, în toaleta unui avion al companiei AirAsia, care efectua un zbor între Imphal, Guwahati și New Delhi.

Potrivit site-ului NDTV, citat de Newsweek, bebelușul s-ar fi născut la bordul avionului. Când a fost găsit, echipajul a descoperit că acesta avea gura plină cu hârtie igienică. Astfel, a fost deschisă o anchetă iar mama, o tânără de 19 ani, a fost reținută de poliție.

„O tânără de 19 ani a recunoscut că a născut copilul și a fost dusă la spital pentru a fi examinată. Ne-a spus că este sportivă, dar a refuzat un control al medicilor, cât și să ofere detalii despre incident” a spus Sanjay Bhatia, un oficial din poliție.

Presa locală a relatat că a fost deschis un dosar pentru a stabili dacă bebelușul s-a născut mort sau dacă a fost ucis.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții companiei AirAsia au precizat că suspecta a fost identificată, după ce au fost interogate toate femeile care se aflau la bord.

Citește și
asistenta care chinuie un copil
Povestea dureroasă a bebelușului chinuit de asistentă. Are tetrapareză spastică, epilepsie și a fost abandonat de mamă

„Un doctor din echipa medicală a Aeroportului Internațional Delhi a conformat că bebelușul s-a născut la bord. Am raportat incidentul Direcției Generale a Aviației Civile, iar echipajul și ceilalți pasageri colaborează cu poliția din Delhi”, au precizat reprezentanții companiei, într-un comunicat. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult