Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bebeluș mort descoperit în toaleta unei benzinării din București. Ce au aflat polițiștii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trupul unui bebeluș mort a fost descoperit în toaleta unei benzinării din București. La fața locului au venit polițiști și medici legiști care au început ancheta.

Vineri, în jurul orei 13.30, angajații benzinăriei spun că la un moment dat, în magazinul benzinăriei, au intrat două femei care întrebau unde este toaleta. Una dintre ele a rămas în magazin, cealaltă a mers în zona toaletei, apoi au plecat liniștite, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Angajații au observat însă urme pe podea și, fără să-și dea seama exact despre ce este vorba, au început să facă curățenie. Urmele i-au dus însă la toaletă, unde, în coșul de gunoi, au descoperit ceva ce semăna cu corpul unui bebeluș.

Angajatele s-au speriat, au sunat imediat la 112 și au chemat atât Poliția, cât și Salvarea. Ba chiar cei de pe Ambulanță credeau că este vorba și despre mamă, iar ea se află la fața locului și are nevoie de ajutor. Din păcate însă femeia dispăruse.

Poliția a făcut primele cercetări, s-au uitat pe camerele de supraveghere, au văzut cum cele două femei au plecat din benzinărie și se pare că despre ele este vorba.

Citește și
părinți bebelus mort
Doi tineri de 18 și 17 ani și-au ucis bebelușul de 4 luni. Ce i-au pus în biberon

Există varianta unui avort spontan, dar poate fi vorba și despre un avort provocat. Corpul a fost ridicat la Institutul de Medicină Legală unde se va face autopsia.

Se pare că e vorba de un fetus de aproximativ 4 luni, deci cea mai probabilă este varianta unui avort spontan. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult