Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătut crunt până a ajuns să fie castrat. Un elev a rămas fără testicule după ce a fost agresat de profesori

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost castrat după ce a fost bătut crunt de profesorii săi.  

Elevul din Kenya a fost supus de urgență unei intervenții chirurgicale în care a fost castrat. El a fost bătut atât de rău încât unul dintre testicule și-a schimbat poziția anatomică.

Medicii nu au avut altă opțiune pentru a-i salva viața și au fost nevoiți să-l castreze pe adolescentul de 15 ani. 

Incidentul a fost confirmat de poliție. Mama băiatului a reclamat că băiatul ei de 15 ani a fost agresat de profesori.

„El nu va fi niciodată tată", a reclamat femeia.

Citește și
Modul brutal în care un violator a fost castrat în Mexic. Totul a fost filmat
Modul brutal în care un violator a fost castrat în Mexic. Totul a fost filmat

Adolescentul a fost dus de urgență la spital după ce a fost bătut. Analizele au arătat că unul dintre testiculele băiatului a fost distrus iremediabil. Medicii nu au avut altă opțiune și au fost nevoiți să-l castreze.

Medicii susțin că organele genitale ale băiatului erau extrem de inflamate în momentul internării. Diagnosticul elevului de 15 ani a fost de „torsiune testiculară”.

Torsiunea testiculară are loc atunci când organul este rotit din poziția anatomică. De obicei, este cauzată de leziunile suferite în zona genitală. 

Prin rotație, cordonul care aduce sângele în scrot este efectiv prins, provocând un flux sanguin redus. Torsiunea testiculară provoacă dureri și umflături extreme și necesită adesea o intervenție chirurgicală.

„A fost adus la noi într-o stare critică. L-am operat de urgență. Încă se recuperează, dar este prea slăbit pentru a merge", a declarat o asistentă, conform Mirror.

Conform poliției, adolescentul ar fi fost bătut de profesorul de matematică și de directorul școlii. Elevul ar fi insultat o colegă de clasă. În cazul elevului a fost deschisă o anchetă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult