Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătrână, desfigurată și jefuită de doi tineri, după o simplă rugăminte

Your browser doesn't support HTML5 video.

Experienţa sinistră pentru o bătrână de 84 de ani din judeţul Neamţ. Le-a atras atenţia unor tineri să nu-şi mai facă nevoile la poarta ei, dar răzbunarea acestora a fost de-o violență extremă.

Cei doi băieţi de 18 ani au aşteptat să se lase seara, i-au spart geamurile casei şi au bătut-o pe biata femeie, până la leşin.

Bătrâna povesteşte că toată ziua, cei doi tineri au băut în faţa porţii ei şi s-au uşurat în văzul lumii.

Scârbită, femeia le-a atras atenţia şi le-a cerut să plece de acolo. Enervaţi, cei doi i-au spart geamurile şi, la adăpostul întunericului, au intrat peste ea în casă şi au tăbărât cu pumnii şi picioarele, până când femeia un s-a mai mişcat.

Ba chiar i-au cerut şi banii din pensie, deşi femeia este foarte sărmană. Femeia a scăpat cu viaţă, dar este în spital şi are certificat medico-legal. Iar suspecţii au fost ridicaţi de poliţie, iar acum sunt reţinuţi pentru 24 de ore. Pentru faptele lor, riscă închisoarea.

Citește și
Andreea Alina
Ce a filmat iubita lui Cristi Manea, în tribune, înainte de a fi atacată. FOTO și VIDEO

Aflată în stare de şoc, bătrâna povesteşte cu groază momentele prin care a trecut. Bătută îngrozitor, a avut putere să se ducă până la casa alăturată, unde locuieşte un nepot. Revoltat, acesta a sunat la 112!

Anica Aluculesei, victimă: „M-au luat de prima dată la bătaie şi m-a bătut. Eu răcneam să nu mă omoare ca sunt femeie bătrână şi bolnavă şi nu am nimic. Când răcneam, aşa îmi dădea şi în cap şi în piept."

Mihai Aluculesei, nepot: „Bătea în poartă, nu mai putea vorbi. Daţi-vă seama în ce hal era speriată. A zis că i-a spart geamurile şi au bătut-o. Era întuneric şi nu am avut-o în halul în care e acum. Copiii ăştia au băut toată ziua aici, la pod."

Localnicii spun că cei doi tineri au mai făcut scandaluri prin sat şi lumea îi ocolea.

Reporter: „Sunteţi mai liniştită acum că i-au prins?” Maria Pavel: „Păi da. Da, mâine-poimâine vin şi la mine.” Reporter: „Îi ştiaţi?” Maria Pavel: „Nu-i ştiam, că stau mai la deal în sat."

Reporter: „Băieţii ăştia au mai făcut necazuri?” Ion Manole: „Au mai făcut. S-au dus seara şi au spart geamul şi au bătut-o.” Reporter: „Le ştie lumea de frică?” Ion Manole: „Fără discuţie, nişte golani."

Pentru tâlhărie calificată şi distrugere, procurorii cer arestarea preventivă a celor doi tineri şi trimiterea lor în judecată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult