Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătrân ucis de un tânăr pentru 500 de lei. Își cheltuise toți banii după o noapte de distracție

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă cumplită într-o localitate din Vaslui! Un bătrân de 88 de ani a fost ucis pentru 500 de lei de un tânăr de 18 ani. Bietul om s-a trezit în casă cu agresorul care i-a cerut furios să-i dea toţi banii din pensie.

Bărbatul a refuzat şi asta l-a scos din minţi pe individ. Fără să stea prea mult pe gânduri, tânărul l-a înjunghiat pe bătrân până când l-a lăsat fără suflare.

Tânărul de 18 ani a intrat în locuinţa bătrânului cu gândul să îi fure banii pensie. Proprietarul l-a suprins, însă, când îi căuta prin casă, iar ca să scape, suspectul a pus mâna pe un cuţit şi a lovit.

"I-a căutat banii, i-a căutat într-o odaie, i-a fărâmat totul, i-a căutat ţoale, totul, după ce l-a omorât a plecat", povestește fratele victimei.

După ce a comis crima, individul şi-a abandonat victima în casă şi a încercat să se ascundă. Poliţiştii au dat repede de urma lui. Tânărul lucrase în trecut cu ziua pământul bătrânului şi ştia că omul are strânşi în casă banii din pensie.

Citește și
crima
Minorii suspectaţi că au omorât un taximetrist, arestaţi. Ce au surprins camerele

Individul a fost arestat peventiv pentru 30 de zile. În fata anchetatorilor el a spus că l-a ucis pe bătrân pentru că rămăsese fără bani după o noapte de distracţie.

"A crezut că are bani. Bătrânul era treaz, se uita la televizor şi l-a întrebat ce caută şi a zis că vrea bani. I-a spus să plece. Autorul a pus mâna pe un cuţit de bucătărie, a controbait în casă, nu a găsit bani, deşi în casa erau bani, dar fiind în stare de ebrietate nu a văzut portofelul cu bani în sertar", a precizat Alice Ruja, procuror criminalist.

Suspectul este acuzat acum de omor şi tentativă de tâlhărie. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 25 de ani de inchsioare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult